De Woning

Vakantieboerderij "De Kokmeeuw" (genaamd naar de vogel die zich graag ophoudt in het nationaal park "De Groote Peel"), biedt met een oppervlakte van 150 m2 ruimte aan 8 tot 10 personen. De woning ligt in een groene omgeving, en vanuit uw woning ziet u hertjes en walibies rond huppelen in de naastgelegen tuin.

Op de benedenverdieping bevindt zich de gezellige woonkamer (35 m2) voorzien van een houtkachel. De woonkamer is onder andere voorzien van DVD en CD speler. Voor de allerkleinsten is er een kinderstoel en box aanwezig. Speelgoed inpakken is niet nodig; dat is genoeg aanwezig.

In de moderne inbouwkeuken met bijkeuken hoeft u zich geen zorgen te maken over huishoudelijk werk; wij hebben voor u onder andere een vaatwasser, combi-magnetron en senseo ter beschikking.

In totaal zijn er 4 slaapkamers in onze vakantieboerderij, met 4 2-persoonsbedden en twee 1-persoonsbedden. Natuurlijk hebben we een babybedje ter beschikking en kunt u ook nog gebruik maken van het campingbedje. Op de begane grond bevinden zich een toilet en twee badkamers met douche en wastafel. Voor uw gemak hebben we een extra toilet op de 1ste verdieping.

De woning beschikt over een ruime tuin met klimrek en trampoline voor de kinderen. Er is een tuinset aanwezig zodat u lekker buiten kunt vertoeven tijdens warme dagen.

Op een regenachtige dag kunt u zich vermaken in onze recreatieruimte waar u beschikt over onder andere een tafeltennisspel en een flipperkast. `

De auto's kunt u voor de deur parkeren en u kunt gratis gebruik maken van ons wireless netwerk.

Plattegrond

De begane grond De eerste verdieping

Klik op de plattegrond om deze groter te maken en beter te bekijken.
Kijk ook eens bij het volledige overzicht van alle faciliteiten.

vakantiehuis 10 personen | vakantiehuis limburg | vakantiehuis te huur | luxe vakantie limburg | kind vriendelijke vakantieboerderij
eXTReMe Tracker