De omgeving

In de naastgelegen weide lopen herten, walibies en alpaca's. Als de kinderen (of de ouders) het leuk vinden, is het soms mogelijk om de dieren te voeren en een kijkje van dichtbij te nemen. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Ospeldijk is een rustig gelegen dorpje in de driehoek Eindhoven-Weert-Venlo. In de direkte omgeving bevinden zich een aantal karakteristieke plaatsjes zoals Weert, het witte stadje Thorn, Wessem, Stevensweert en Roermond. Kijk hier voor een kaart.

U bevindt zich op loopafstand van Nationaal Park "de Groote Peel", een heerlijk gebied voor wandelaars en vogelaars. In elk jaargetijde is een tocht over de rondhouten bruggen en paden, door een landschap van veen, moeras, water, riet, berken en zwerfdennen, een geweldige ervaring. Bij bezoekerscentrum Mijl op Zeven vindt u alle informatie die u nodig heeft over het park.

In vakantiewoning "De Kokmeeuw" vindt u allerlei boeken en brochure om ter plaatse uw uitstapjes te bedenken en te plannen. U heeft fietsen (met eventueel een kinderzitje) tot uw beschikking om op uw gemak de omgeving te verkennen. Enkele fietsroutes langs de mooiste plekjes zijn aanwezig.

We hebben een aantal links over de omgeving voor u verzameld, zodat u zich van te voren al wat meer in de omgeving kan verdiepen.

vakantiehuis 10 personen | vakantiehuis limburg | vakantiehuis te huur | luxe vakantie limburg | kind vriendelijke vakantieboerderij
eXTReMe Tracker